De kunst ligt op straat: Foto-expositie Jos Loeffen

1 augustus 2016 - 24 augustus 2016, CODA Centrale bibliotheek, Vosselmanstraat 299, 7311 CL, Apeldoorn, Gratis

Door Agenda

CODA

Voor fotograaf Jos Loeffen ligt de kunst letterlijk op straat. Met zijn camera trekt hij langs verlaten en vergeten locaties zoals oude industrieterreinen en scheepswerven. In dit verlaten en ‘verroeste’ landschap weet hij kleine details uit te vergroten tot tweedimensionale abstracte werken. De foto-expositie is van 1 augustus tot en met 24 augustus in CODA Centrale Bibliotheek te zien. De toegang is gratis.

Loeffen legt zich voornamelijk toe op ‘vrije fotografie’. Hij laat zich als hobbyfotograaf niet beperken tot opdrachten of aanvragen en fotografeert naast abstracte werken ook landschappen. Wat hem in die landschappen fascineert zijn de grensgebieden tussen natuur en landschap die door de mens beïnvloed zijn. Recent werk van hem onderzoekt die relatie tussen mens en natuur op de Waddeneilanden.

Deze expositie is van 1 tot en met 24 augustus tijdens reguliere openingstijden gratis in CODA Centrale Bibliotheek aan de Vosselmanstraat 299 te bewonderen. Meer informatie over deze en andere tentoonstellingen vindt u op www.coda-apeldoorn.nl/bibliotheek/tentoonstellingen/.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?