La Grande Finale: De laatste voorstellingen van Effe Belle

10 juni 2016, om 19:45, Markant, Nieuwstraat 379 te Apeldoorn, 5

Door Agenda

Na 21 jaar hangt improvisatietoneelgroep ‘Effe Belle’ de telefoon in de wilgen. Bellen is immers uit de tijd, maar dat betekent niet dat ze hun zwanenzang treurig tegemoet gaan. Integendeel: vrijdag 10 juni spelen ze hun allerlaatste voorstelling vol hoogtepunten, diepgang en vermaak.

Ruim twee decennia geleden bracht Jos Hoebe theatersport naar Apeldoorn. Dit was nog ver voordat de Lama’s, Alpaca’s of andere herkauwende hoefdieren zich met improvisatietoneel bezighielden. Effe Belle breidde zich uit en er ontstond een ervaren groep acteurs die naast theatersport ook andere improvisatievormen niet schuwde. Avondvullende voorstellingen zoals een Christmas Carrol, Cheers, Impro meets Music, musicals en `de vloer´ op werden stuk voor stuk mooie voorstellingen.

Op vrijdagavond 10 juni spelen de acteurs nog één keer onder de bezielende leiding van Arjen Uittenbogaard en Bas Post. Zij gaan een regisseurs-battle met elkaar aan. Op een ludieke manier zetten ze de spelers in om de mooiste of meest hilarische scènes te spelen. De onderwerpen, locaties, emoties en personages liggen niet vast en zullen samen met het publiek tot stand komen. Nog een keer verzorgt de vaste pianist Marq van Mazijk de muzikale omlijsting.

De voorstelling is gratis én Effe Belle trakteert op een drankje na afloop!

Locatie : Markant. (centrum voor kunsteducatie, Nieuwstraat 379 in Apeldoorn)
Zaal : De Walvis
Aanvang : Aanvang 20:15 Zaal open 19:45

 

Informatie en reserveren via de website van Effe Belle: http://www.effebelle.org

Op de hoogte blijven van Effe Belle via facebook: http://www.facebook.com/Effebelle

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?