LA The Voices voor de laatste keer met Gordon in Theater Orpheu

20 maart 2013 - 19 maart 2013, Orpheus

Door Redactie

Nick van Ormondt

Zanger/presentator Gordon, initiator van LA The Voices, stopt als voorman van deze succesvolle groep. Na afloop van de huidige theatertour Geloof, Hoop en Liefde zal hij de groep verlaten. LA The Voices is op woensdag 20 maart, voor het laatst dus met Gordon, te zien in Theater Orpheus. Meer informatie en online kaartverkoop via www.orpheus.nl.  

Andere werkzaamheden en zijn volle agenda zijn de reden van het vertrek van Gordon. Hij zal zich voortaan met name toeleggen op zijn carrière als tv-presentator en programmamaker van en voor RTL. Wel zal hij verdergaan met zijn carrière als soloartiest en treedt hij op aanvraag op. “Ik heb met pijn in mijn hart deze beslissing moeten nemen, maar ik weet dat het een verstandige keuze is. Ik stop op een enorm hoogtepunt van de groep; een derde nummer 1-album op rij, een prachtige theatertournee met een weergaloze show en een naam die iedereen inmiddels kent. Ik heb met zoveel toewijding dit opgebouwd en heb er veel tijd, geld en energie ingestoken om de groep te brengen waar hij nu is. Ik denk ook dat de mannen zonder mij nog kunnen groeien, mijn persoonlijkheid drukt een te groot stempel op de groep.”

Kaartverkoop
Kaarten voor het laatste theaterconcert van LA The Voices met Gordon in Orpheus zijn verkrijgbaar vanaf € 32,10 via www.orpheus.nl en het Bespreekbureau van Orpheus. Er zijn nog slechts enkele eersterangs plaatsen beschikbaar. De balie van het Bespreekbureau is op werkdagen geopend van 15.00 tot 19.00 uur en telefonisch is het Bespreekbureau via 0900-123 0 123 (15 ct p/m) op werkdagen tussen 13.00 en 19.00 uur bereikbaar.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?