Laatste editie StadsOase van deze zomer op 21 augustus

21 augustus 2016, van 14:00 tot 22:00, StadsOase, Nieuwstraat 377, Apeldoorn, gratis entree

Door Agenda

Op zondag 21 augustus is het alweer tijd voor de laatste editie van dit jaar van de StadsOase op het Cultuurplein. Voor de laatste maal deze zomer kun je tussen 14:00 en 22:00 op het Cultuurplein tussen CODA en Gigant terecht voor o.a. muziek, verfrissende drankjes en een heerlijke bbq. Daarnaast is er volop ruimte gecreëerd voor de creatieve garde in de stad om hun initiatieven te tonen. Toegang tot de StadsOase is gratis.

Het programma van zondag 21 augustus:

Muziek: Okke Punt & band
Vanaf het moment dat Okke Punt als vast bandlid van Yori Swart fungeerde, is er een hoop veranderd. Mede door zijn deelname aan de 4e editie van De Beste Singer-Songwriter van Nederland probeert hij een voet aan de grond te krijgen in de Nederlandse muziekwereld. Muziek maken voelt voor hem als een uitlaatklep en Okke voelt zich comfortabel als het slecht gaat. Het nummer ‘Mr. Help Me Out’ gaat dan ook over zwelgen in zelfmedelijden.

Bring-your-own BBQ
Neem je eigen vlees, vis of vegetarische hap mee, Gigant zorgt voor de bbq’s en sauzen. Vlees vergeten? Geen probleem! Bij de bar koop je een BBQ-pakketje.

Markant: Poppentheater
Ga je tussen 15:00 en 16:00 mee op reis met Coby in haar poppentheater? Kom en stap binnen in de theatertent!

CODA presenteert Zomertuin
In deze beeldentuin presenteert CODA verschillende kunstwerken op het terrein van de StadsOase. Fleuve-ode aan de vrouw, een prachtige vrouwelijk naakt in brons van beeldend kunstenaar Maïté Duval, is het hoogtepunt van de Zomertuin.

Kunst kijken vanuit je strandstoel
Het Museum voor Kunst in de Openbare Ruimte laat je vanuit je strandstoel de beelden van CODA ontdekken.

Pleziertheater
Charissa van Andel en Marsha Regensburg willen hun passie voor theater overbrengen op het publiek en het enthousiasme doorgeven. Deze middag doen ze dit met een bijzondere voorstelling.

StadsOase meets ArteZ
Op het hele StadsOase terrein presenteren ArteZ-studenten Raenaert Vosveld, Gerben Brandsma, Amber Stam, Imke van Halen, Lyke Mulder, Wim Wouter en Aninka Sempel hun werk.

Smullen met Stadsakkers
Vers van de akker, recht in je smoothie! Smul van een smoothie met o.a. producten van Stadsakkers.

Cyanotype: fototechniek uit 1840
Het Atelier voor Architectuur & Fotografie geeft verschillende demonstraties cyanotype afdrukken (blauwdruk) maken. Daarnaast kun je je eigen foto laten afdrukken als cyanotype en zijn er verschillende cyanotypes verkrijgbaar op papier, hout en textiel.

@Jannie
De in Apeldoorn wereldberoemde @Jannie komt naar de StadsOase met heerlijke hamburgers!

Voor de inwendige mens
Je kunt bij de normale bar terecht voor een koud pilsje, kopje koffie of een glaasje fris én een heerlijke broodmand met dips of BBQ pakket, en daarnaast is er ook nog de speciale bar met bijzondere bieren en wijnen en zomerse cocktails!

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?