Laatste Kofferbakverkoop en 30.000e standhouder

25 augustus 2018, van 09:30 tot 15:00, Apeldoorns Kanaal Zuid

Door Agenda

Gerard Oltmans

Zaterdag 25 augustus zal dit jaar de laatste van 9 kofferbakverkopen langs het Apeldoorns-Kanaal worden gehouden (misschien ook echt de laatste!?). Ondanks de voorspellingen van regenachtig weer gaat deze verkoop natuurlijk door. Veel standhouders nemen zeiltjes of partytenten mee, en bezoekers een paraplu.

Er is vernomen dat enkele buurtbewoners die niet willen dat de kofferbakverkopen stoppen langs het Kanaal deze zaterdag een ludieke actie gaan houden, wat dat gaat worden is nog geheim. Wel staat vast dat de organisatie zaterdag rond 10.30 uur de 30.000e betalende standhouder in het zonnetje gaat zetten met gebak, een certificaat, slingers en ballonnen.

Dankzij de netto-opbrengst van de gehouden 134 kofferbakverkopen heeft de stichting WHOE in 15 jaar 113 vrachtwagens met hulpgoederen kunnen laten rijden met een totaal van 1,2 miljoen kg. tweedehands hele goede goederen. Heel veel tehuizen, instellingen en particuliere zeer arme mensen in Roemenië en Oekraïne hebben daardoor een iets beter leven gekregen.

Alles over die transporten en de kofferbakverkopen kunt u lezen op www.whoe.nl en in de nieuwe NIEUWSBRIEF op www.whoe.nl/nbaug2018.pdf

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?