Laatste picknickconcert park Zuidbroek

3 september 2017, om 15:00, Park Zuidbroek, Midden in Nieuwbouwwijk Zuidbroek, Apeldoorn

Door Agenda

Het laatste picknickconcert van dit seizoen in park Zuidbroek wordt gecombineerd met een kleedjesmarkt voor de jeugd. De optredens op 3 september zijn geheel van Apeldoornse bodem. Om 15.00 uur warmt het duo Maarten & Maurits de bezoekers vast op en brengt ze in de juiste stemming. Vanaf 16.00 uur zorgt Jazzcombo Misty voor swingende klanken. De kleedjesmarkt gaat al om12.00 van start. De toegang is gratis

Programma
Het concert begint om 15.00 uur met een optreden van het duo Maarten & Maurits.
Zij kennen elkaar van de schoolband de Heemgaard. Verloren elkaar uit het oog, maar kwamen elkaar jaren later weer tegen en besloten de gitaren weer ter hand te nemen om samen muziek te maken. Van John Mayer tot The Scene, van Eric Clapton tot The Allman Brothers. Zolang er gitaarwerk in zit dat met zijn tweeën uitvoerbaar is, staan M&M op het podium om hun publiek te laten genieten van al het mooie dat muziek te brengen heeft.

Om 16.00 uur is het podium voor Misty Jazzcombo. De groep bestaat uit 4 muzikanten en een zangeres, die met zang, toetsen, gitaar, saxofoon, bas en drums bekende jazz standards laat horen. Sweet Gerorgia Brown en All of me, maar ook enkele bossanova’s zoals The girl from Ipanema, Black Orpheus en Blue Bossa. Het eigen nummer Lavendel kan natuurlijk niet ontbreken. Voor de wat ouderen veel herinneringen en voor de jongeren muzikale inspiratie.

Kleedjesmarkt
Om een bezoek aan het concert voor jonge gezinnen extra aantrekkelijk te maken, organiseert stichting Kinderactiviteiten het Kristal een kleedjesmarkt in het park. Jeugdige verkopertjes kunnen al vanaf 12.00 hun koopwaar aan de man brengen. De kosten per verkoopplaats bedragen € 3,50. Verder kunnen kinderen zich gratis vermaken op een springkussen, zich laten schminken of nagels lakken. Er is ook een knutselworkshop.

Relaxen en genieten
Bezoekers wordt aangeraden zelf een (kampeer)stoeltje of zitkleedje mee te nemen. En natuurlijk een box of mand met lekkere picknick hapjes en drankjes. Relaxen en genieten
De organisatie zorgt wel voor enkele overkappingen tegen al te felle zon of onverhoopte regen. Verder zijn er statafels en wat stoelen. Buurtsuper COOP richt een verkooppunt in met een beperkt assortiment drankjes en snacks. Kwekerij Stadsakkers is aanwezig met heerlijke onbespoten groen lekkernijen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?