Laatste Songwriterscafé 2 juli

2 juli 2016, van 16:00 tot 18:00, ’t Cafeetje van Marja, Hoofdstraat 166, Apeldoorn, Gratis

Door Agenda

Het laatste Songwriterscafé van het seizoen komt er aan op zaterdag 2 juli. Het is ook de laatste die door Mari van Helvoort van het Songwriterscollectief Apeldoorn wordt georganiseerd. Hij vertelt erover: “Deze aflevering bestaat dan ook uit lokale songwriters die voor mij een speciale betekenis hebben (gehad) sinds ik begin 2014 het Collectief oprichtte. De maandelijkse Songwriterscafé’s gaan gelukkig ook na mijn vetrek gewoon door”. Als vanouds tussen 16 en 18 uur in ’t Cafeetje van Marja aan de Hoofdstraat 166 en de toegang is gratis.

Optredens zijn te verwachten van Bernard Brogue, Tammo Tamminga (en samen wellicht een duet), Tynke Luske, Karl Adams en het duo Dani & Christian. Ze staan garant voor weer een bijzonder veelzijdige middag met een grote variatie in stijlen en teksten in het Engels, Nederlands en ‘Grunnings’. Van Helvoort hult zich nog in nevels op de vraag of hij voor deze speciale gelegenheid ook zelf een paar eigen nummers gaat spelen. “Organiseren is prachtig, maar zelf optreden vind ik nog steeds doodeng”, aldus de kartrekker. Inmiddels is hij zodanig besmet met het ‘organisatievirus’ dat hij er niet aan twijfelt in de nabije toekomst weer van zich te doen laten spreken met culturele activiteiten.

Het Songwriterscollectief gaat verder op de ingeslagen weg en houdt haar eerste Café na de zomervakantie weer op zaterdag 1 oktober.
Opgeven om ook eens met je eigen liedjes op te treden in het maandelijkse Songwriterscafé is altijd mogelijk via songwriterscollectiefapeldoorn@gmail.com

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?