Ladies Only: Toscaanse Bruiloft

29 januari 2014, om 20:00, JT Bioscopen Apeldoorn

Door Agenda

JT Bioscopen

Op de meest romantische plek ter wereld kan iedereen liefde vinden, ook als je het niet verwacht. Op 29 januari kunt u weer vanaf 20.00 uur gezellig naar de Ladies Only bij JT Bioscopen. De film Toscaanse Bruiloft is samen met een gezellig ingerichte foyer en goodiebag voor slechts € 12,50 te bezoeken. Bent u er samen met uw dochter, moeder, buurvrouw, klasgenote of andere vriendin weer bij?

Over de film Toscaanse Bruiloft In een klassieke villa in het zonovergoten Italië runt Sanne samen met haar vader en stiefmoeder de trouwlocatie Casa Matrimonio. Het landgoed ligt in Toscane. Deze schitterende streek is de ideale plek om je droombruiloft te vieren. In Villa Matrimonio komen gasten bij elkaar om het leven en de liefde te vieren. Een Toscaanse Bruiloft vormt voor alle gasten het hoogtepunt van hun verblijf. Voor sommigen is het landgoed bekend terrein en zij komen er wel heel graag. Want trouwen doe je immers maar… twee keer..

Ladies Only Card Vanaf heden kunt u bij JT Bioscopen de Ladies Only Card aanschaffen. Met deze unieke kaart krijgt u een jaar lang € 2,50 korting op iedere Ladies Only. Hierdoor betaalt u per avond slechts € 10,- in plaats van € 12,50, waardoor u op deze manier nog goedkoper kan genieten van een zeer gezellige avond.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Film

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?