Landelijke dag van het kasteel op Paleis Het Loo

28 mei 2012 - 15 juni 2021, van 00:00 tot 23:59, Paleis Het Loo

Door Nataliefde

Paleis Het Loo neemt ook dit jaar weer deel aan de Landelijke Dag van het Kasteel. Vele tientallen buitenplaatsen en kastelen openen op Tweede Pinksterdag hun deuren voor publiek. Paleis Het Loo stelt het paleisdak open en biedt een programma voor jong en oud.

Tijdens de vierde Landelijke Dag van het Kasteel op 28 mei aanstaande kunnen museumbezoekers een kijkje nemen vanaf het dak en genieten van een onverwacht weids uitzicht over de prachtig aangelegde paleistuin en de voorterreinen van Het Loo. Men kan een audiotour volgen, met levendige verhalen over het paleis en zijn bewoners. Voor kinderen is er een speciale kindertour verkrijgbaar en een speurtocht door paleis en tuin.

Tijdens de Landelijke Dag van het Kasteel worden verspreid over het gehele land activiteiten georganiseerd. Initiatiefnemer is de Nederlandse Kastelenstichting, die hiermee publiek in aanraking wil brengen met de vele kastelen, kasteeltuinen, buitenplaatsen en ruïnes in Nederland. Op de site www.kastelen.nl worden het programma, openingstijden en entreeprijzen van de deelnemers bekend gemaakt.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?