Laura’s Essentrics – proefles

9 oktober 2014 - 25 december 2014, van 19:00 tot 20:00, Mr. Van Hasseltlaan 4

Door Redactie

Laura’s Essentrics

Na vier maanden buiten les gegeven te hebben in het Wilhelminapark gaat Laura’s Essentrics weer naar binnen. Vanaf oktober wordt er wekelijks een Essentrics training gegeven in de gymzaal aan de Mr. Van Hasseltlaan 4. Elke donderdagavond is er Essentricsles van 19.00-20.00 uur. Met een gezellige groep enthousiaste deelnemers.

Die al ontdekt hebben dat Essentrics anders is dan andere sporten. Essentrics is een dynamische fitness training, waarbij je zonder gebruik te maken van zware gewichten toch je totale lichaam traint. Door het continu stretchen van de spieren in mooie vloeiende bewegingen, wordt niet alleen verlengd voor meer flexibiliteit. Maar ontstaan ook hele sterke spieren waardoor je meer kracht krijgt zonder de vorm van je lichaam te explosief te veranderen.

Door regelmatig Essentrics trainen krijg je een mooie, verbeterde sierlijke houding. Daarnaast krijg je ook slankere armen, benen, buik en een sterkere rug. Zelfs eventuele nek/rugklachten worden met Essentrics verminderd door het ontwikkelen van een krachtig getraind torso. Bij 1 tot 2 keer Essentrics trainen per week val je gelijkmatig af!

Wil je ook leniger worden en meer flexibiliteit krijgen tijdens je dagelijkse bewegingen? Dan is het mogelijk om in oktober of november een gratis proefles te krijgen bij Laura’s Essentrics. Voor vrijwilligers is er een speciale actie, doe je vrijwilligerswerk dan krijg je van Laura nu 2 gratis proeflessen! Door vaker deze sport te oefenen raak je vanzelf enthousiast. Laura is blij dat ze met Essentrics kan bijdragen aan meer mobiliteit van anderen. Neem even contact op met Laura Schaduw om deze ervaring te kunnen delen en zo te werken aan een mooi en lenig lichaam.

Meer informatie is te vinden op de Facebook pagina : Laura’s Essentrics
Voor deelname aan een gratis proefles sms Laura op: 06-19504904 of mail naar: lauraessentrics@gmail.com

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?