Leer Rupsje Nooitgenoeg voor te lezen met gebaren

3 april 2017, van 16:00 tot 17:30, CODA Junior (Newtonzaal), Vosselmanstraat 299, Apeldoorn, €15.00

Door Agenda

Leer voorlezen met gebaren bij het prentenboek Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle. Een prachtig thema voor in de peuter- en kleutergroepen. Marijn van Assen (Samtal Coaching en Gebarentaal) verzorgt deze workshop en neemt u mee in het verhaal door een combinatie van stem en gebaren. Dat wordt extra genieten als u straks gaat voorlezen en/of met het boek aan de slag gaat. Door het gebruik van gebaren en het zichtbaar maken van emoties kunnen ook allochtone kinderen en kinderen met ADHD of autisme het verhaal extra goed volgen. En zelf meedoen is natuurlijk dubbel genieten.

Volgens Samtal Coaching en Gebarentaal stimuleert de combinatie van stem en gebaren de taalontwikkeling en uitbreiding van de woordenschat van kinderen. Deze workshop is speciaal voor leerkrachten van de onderbouw van het basisonderwijs en pedagogisch medewerkers van peuterspeelzalen en kinderdagverblijven.

Aanmelden
De kosten voor deze workshop bedragen € 15,00. U kunt zich aanmelden via info@samtal.nl onder vermelding van ‘Workshop Rupsje Nooitgenoeg CODA’. Reserveer op tijd, want vol is vol.

Rupsje Nooitgenoeg, een klassieker dat door de gebaren nóg leuker wordt!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?