Leer tijdens het Social Media Café in CODA meer over het gebruik van bijvoorbeeld Facebook

1 februari 2017, van 10:00 tot 12:00, CODA, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

Woensdag 1 februari, 10.00-12.00 uur | CODA Centrale Bibliotheek | gratis toegang

Vanaf februari heeft het Social Media Café weer de eerste woensdag van de maand in CODA Centrale Bibliotheek plaats. Vrijwilligers van Seniorenplatform Apeldoorn zijn dan niet alleen aanwezig om vragen te beantwoorden maar ook om deelnemers verder te helpen op het gebied van social media.

Wilt u weten hoe u uw privacy online zo goed mogelijk kunt beschermen? Loopt u weleens vast en weet u niet goed hoe u dit kunt oplossen? Kom dan naar ons Social Media Café en krijg antwoord op deze en andere vragen. Deelname is gratis; koffie en thee zijn tegen betaling te verkrijgen.

Vrijwilligers van eerder genoemde organisatie zijn de eerste woensdag van de maand in CODA Centrale Bibliotheek aanwezig om allerlei vragen te beantwoorden. Daarnaast geven ze ook tips en advies over (het gebruik van) Facebook, Twitter en LinkedIn. Ook is er gelegenheid om onderling tips uit te wisselen. De toegang is zoals altijd gratis; koffie en thee zijn tegen betaling te verkrijgen. Vergeet u niet uw eigen laptop of tablet mee te nemen?

Het Social Media Café heeft van 10.00 tot 12.00 uur plaats in de Einsteinruimte in het souterrain van CODA Centrale Bibliotheek, Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn. Voor dit jaar kunt u alvast de volgende data noteren: 1 februari, 1 maart, 5 april, 3 mei, 7 juni, 6 september, 4 oktober, 1 november en 6 december.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?