Leerlingen verzorgen muzikale middag in CODA

17 december 2016, om 14:00, CODA, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn, Toegang gratis

Door Agenda

Tijdens deze muzikale middagen kan iedereen op informele wijze kennismaken met SPMA (Samenwerkende Particuliere Muziekdocenten Apeldoorn), de betrokken muziekdocenten én instrumenten waarop lesgegeven wordt. Een goede manier om u te oriënteren wanneer u, of uw kind, een instrument wil leren bespelen. Deze zaterdag staan saxofoon, viool en piano centraal. De middag begint om 14.00 uur in CODA Auditorium, de toegang is zoals altijd gratis.

Leerlingen van Nico Lammersen (viool), Henk Menkveld (saxofoon) en Karin Volmer (piano) laten uiteenlopende muziekstukken horen: twee zusjes spelen een Kerst quatre-mains op piano, een 16-jarige leerling speelt stukken van Bach, Beethoven en Rachmaninov op viool en een saxofoonleerling die nog maar een aantal maanden les heeft, verzorgt deze middag al een optreden! Leuk voor iedereen die zelf of zijn of haar kinderen op een andere manier kennis wil (laten) maken met de verschillende docenten en instrumenten.

Ook volgend jaar staan er muzikale middagen gepland en wel op 15 april en 17 juni. Meer informatie over de invulling van deze middagen is circa twee weken voorafgaand aan de geplande data te lezen op www.coda-apeldoorn.nl/spma.

SPMA is een groeiende groep particuliere gediplomeerde muziekdocenten die instrumentale en vocale lessen aanbiedt. Deze groep bestaat bijna 25 jaar en naast hun eigen praktijk zijn veel leden ook actief als musicus en wordt ook onderling samengewerkt, bijvoorbeeld in ensemblespel. Meer informatie over SPMA vindt u op www.spm-a.nl of op de facebookpagina Muziekles Apeldoorn SPMA.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?