Leeskring informatieavond

13 oktober 2014, van 19:30 tot 21:30, CODA

Door Agenda

CODA

Kent u dat gevoel? U heeft een mooi boek of prachtig gedicht gelezen en zou er graag met iemand over willen praten. Wat heeft de schrijver bedoeld? Hoe interpreteren andere lezers het boek of gedicht? Een leeskring is dan een goede en gezellige plek om met elkaar van gedachten te wisselen en het lezen verdieping te geven.

Wilt u een leeskring oprichten en bent u benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Dan is deze informatieavond op maandag 13 oktober in CODA Centrale Bibliotheek (Vosselmanstraat 299) iets voor u. Juliette Cnossen en Berti Flierman van CODA geven informatie over het opzetten van een leeskring. Daarnaast krijgt u tips omtrent de keuze en het bespreken van boeken en het verzamelen van achtergrondinformatie. Tevens is er gelegenheid om kennis te maken met andere enthousiaste lezers.

Ook als u op zoek bent naar een bestaande leeskring, uw leeskring wilt uitbreiden of meer inhoud wilt geven aan uw leeskring bent u van harte welkom.

Aanmelding voor deze avond is gewenst. U kunt daarvoor terecht bij de balie van CODA Bibliotheek. Ook kun u een mail sturen naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl

Leeskring Informatieavond | maandag 13.10.2014 | 19.30 – 21.30 uur

CODA Centrale Bibliotheek, Vosselmanstraat 299 | Toegang gratis

Verzorgd door Juliette Cnossen en Berti Flierman, CODA

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?