Leeskring informatieavond in CODA Bibliotheek

7 oktober 2013, van 19:30 tot 21:30, CODA, vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

Kent u dat gevoel? U heeft een mooi boek of prachtig gedicht gelezen en zou er graag met iemand over willen praten. Wat heeft de schrijver bedoeld? Hoe interpreteren andere lezers het boek of gedicht? Een leeskring is dan een goede en gezellige plek om met elkaar van gedachten te wisselen en het lezen verdieping te geven.
Wilt u een leeskring oprichten en bent u benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Dan is deze informatieavond op maandag 7 oktober in CODA (Vosselmanstraat 299) iets voor u. Neerlandicus Jos Knipping geeft meer informatie over het opzetten van een leeskring. Daarnaast krijgt u tips omtrent het bespreken van boeken en poëzie. Juliette Cnossen van CODA vertelt op deze avond welke hulp CODA biedt. Daarnaast is er gelegenheid om kennis te maken met andere enthousiaste lezers.
Ook als u op zoek bent naar een bestaande leeskring, uw leeskring wilt uitbreiden of meer inhoud wilt geven aan uw leeskring bent u van harte welkom.
Aanmelding voor deze avond is gewenst. U kunt daarvoor terecht bij de balie van CODA Bibliotheek. Ook kun u een mail sturen naar evenementen@coda-apeldoorn.nl
Leeskring Informatieavond | maandag 07.10.2013 | 19.30 – 21.30 uur | CODA, Vosselmanstraat 299, gratis toegankelijk | Verzorgd door Jos Knipping, neerlandicus en Juliette Cnossen, CODA

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Museum

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?