Leeskringen in CODA

26 oktober 2015, van 19:30 tot 21:00, CODA

Door Redactie

Gratis informatieavond voor leeskringen in CODA Centrale Bibliotheek

maandag 26 oktober, 19.30-21.00 uur | CODA Centrale Bibliotheek, Vosselmanstraat 299   

In Apeldoorn zijn tal van leeskringen die (al dan niet) op vaste momenten bij elkaar komen. CODA Bibliotheek biedt naast eindeloos veel boeken ook een schat aan informatie: in onze databanken vindt u boekrecensies, uittreksels, vragen en discussietips. Daarnaast organiseren we regelmatig tal van activiteiten, bijeenkomsten en lezingen die vooral ook voor leeskringen interessant zijn. Voor iedereen die lid wil worden een leeskring, zelf een leeskring wil oprichten of zijn of haar leeskring wil uitbreiden, organiseert CODA een gratis informatieavond. Geïnteresseerden zijn maandag 26 oktober vanaf 19.30 uur van harte welkom in CODA Centrale Bibliotheek aan de Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn.

U heeft een mooi boek of prachtig gedicht gelezen en wilt er graag met anderen over praten – dan is een leeskring écht iets voor u! Wilt u weten hoe u zelf een leeskring kunt oprichten, bent u op zoek naar een leeskring of wilt u uw bestaande leeskring uitbreiden of meer inhoud geven, kom dan maandag 26 oktober naar CODA Centrale Bibliotheek aan de Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn. Wij informeren u graag over het opzetten van een leeskring en geven tips voor het bespreken van boeken. Daarnaast vertellen CODA medewerkers welke hulp CODA biedt bij de keuze van boeken en het verzamelen van achtergrondinformatie. Ook is er gelegenheid om kennis te maken met andere enthousiaste lezers.

Aanmelden

Uw aanmelding dient u vóór 22 oktober te mailen naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl of door te geven aan een van de baliemedewerkers in CODA Centrale Bibliotheek. 

Meld uw leeskring aan en blijf op de hoogte van het laatste (lees)nieuws

Bent u al lid van een leeskring en wilt u op de hoogte blijven van het laatste (lees)nieuws, geef de gegevens van een contactpersoon binnen uw leeskring dan aan ons door. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar j.cnossen@coda-apeldoorn.nl met daarin de naam en het telefoonnummer waarop zij of hij te bereiken is. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om u te informeren over onze leeskringactiviteiten.

Boek & Film start dinsdag 27 oktober

Voor liefhebbers van goede literatuur en de betere films biedt CODA samen met Gigant de serie Boek & Film, dé perfecte gelegenheid om actuele boekverfilmingen te zien. Het nieuwe seizoen begint dinsdag 27 oktober I Nostri Ragazzi, de vrije Italiaanse bewerking van Het Diner van Herman Koch. Meer informatie op www.coda-apeldoorn.nl/boekenfilm.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?