Lego bouwwedstrijd bij Gamma

22 september 2012, van 14:00 tot 15:30, Gamma (West), Apeldoorn

Door Redactie

De voorrondes van het Nederlands Kampioenschap LEGO® stenen bouwen zijn in volle gang. Door heel Nederland kunnen kinderen overal mee doen aan verschillende LEGO bouwwedstrijden. Op zaterdag 22 september 2012 vindt er een voorronde plaats in Apeldoorn bij Gamma Apeldoorn – West. De winnaar van de voorronde mag mee doen aan de Nederlands Kampioenschappen LEGO stenen bouwen 2012, die plaatsvindt op 20 oktober 2012 tijdens LEGO WORLD in IJsselhallen Zwolle.

De eerste voorrondes hebben al plaatsgevonden en waren een groot succes. “De creativiteit straalt er van af. Kinderen bouwen onder andere kastelen, beesten en auto’s. De wat kleinere kinderen bouwen met LEGO DUPLO en de meisjes kunnen dit jaar voor het eerst aan de slag met LEGO Friends”, aldus Marc van Aalst, organisator van LEGO WORLD. “Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse probeerden zelfs meer dan 300 kinderen ervoor te zorgen dat hun bouwwerk het mooiste was.”

Deelnemers kunnen bij Gamma Apeldoorn-West strijden voor een plek in de finale tijdens LEGO WORLD 2012. De voorrondes vinden door heel Nederland plaats, bij diverse filialen van Gamma. Deelname is gratis en opgave is gewenst. De wedstrijden zijn speciaal voor de jeugdige bezoekers in de leeftijdscategorie 6 tot en met 16 jaar.

Op www.legoworld.nl/gamma staat een overzicht van alle voorrondes in de verschillende Gamma filialen. Deelnemers kunnen in het overzicht het filiaal het dichtst in de buurt aanklikken en zich opgeven voor de LEGO bouwwedstrijd. Gamma nodigt alle kinderen uit om mee te doen en ook alle vaders, moeders, opa’s en oma’s zijn van harte welkom om de fanatieke kinderen aan te moedigen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?