Lepeltje Lepeltje voor de vierde keer in Apeldoorn

8 juni 2018 - 10 juni 2018, Beekpark, Apeldoorn

Door Agenda

Lepeltje Lepeltje keert van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juni terug in het Beekpark in Apeldoorn. Voor de vierde keer versiert Lepeltje Lepeltje Apeldoorn met mobiele keukens én een breed muzikaal programma. Daarnaast struint men over de mooie-spullen-markt, terwijl de allerkleinsten genieten van een rijk gevuld kinderprogramma. De toegang is zoals altijd gratis. Lepeltje Lepeltje is het beste recept voor een heerlijk weekend in het park.

“De verhuizing naar het Beekpark vorig jaar heeft heel goed uitgepakt. Het is een prachtig park, met heel veel sfeer. We kijken er nu al naar uit om te gaan lepelen in deze groene setting.”
– Maurice van de Berkt, organisator

ETEN
Culturele en culinaire genieters kunnen hun geluk niet op. Lepeltje Lepeltje creëert een enorm palet aan smaken, geuren en tonen. De lokale mobiele keukens presenteren eigenzinnige gerechten en klassieke recepten. Onder het genot van een heerlijk wijntje of lekker speciaalbiertje is de ervaring compleet.

MUZIEK
Een kleurrijk podium prijkt in het midden van het park, waar bands en DJ’s spelen voor hongerig publiek. Er gaat genoten worden van o.a. zwoele liedjes, ritmische deuntjes en dansbare platen: voor iedere smaak wat wils.

MARKT
In samenwerking met de dames van Winkels op Wielen organiseert Lepeltje Lepeltje een markt met mooie spullen. Op zaterdag en zondag worden er (vintage) spullen, kleding, zelfgemaakte kunst, pareltjes voor je interieur en ambachtelijk streekproducten aangeboden.

KINDEREN
Voor de allerjongsten is er genoeg te doen in het Beekpark tijdens Lepeltje Lepeltje. Op zaterdag en zondag is er een speciaal samengesteld kinderprogramma gevuld met optredens van theatermakers, workshops én knutselopdrachten houden de kids zoet.

MEEDOEN?
Lepeltje Lepeltje staat open voor alle leuke ideeën. Wil jij Apeldoorn kennis laten maken met de smaaksensatie van jouw gerechten? Heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Of maak jij toffe muziek die jij met iedereen wil delen? Meld je aan via www.lepeltje-lepeltje.com/apeldoorn

LEPELTJE LEPELTJE APELDOORN
Vrijdag 8 tot en met zondag 10 juni
Vrijdag: 14:00 – 00:00
Zaterdag: 12:00 – 01:00
Zondag: 12:00 – 22:00
Beekpark, Apeldoorn
www.lepeltje-lepeltje.com/apeldoorn

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?