Let there be house

26 januari 2013, om 22:00, Gigant

Door Redactie

www.gigant.nl

Zaterdag 26 januari 2013 is het tijd voor Let There Be House in de Gigant te Apeldoorn. Deze hippe club avond is fris en vernieuwd. Kom op tijd, want Let There Be House begint vanaf nu al om 22:00 uur!

Voor de eerste editie van dit jaar staat er meteen een dikke teaser op het programma. Niemand minder dan Don Diablo zal zijn opwachting maken tijdens Let There Be House. Deze editie van Let There be House ga je helemaal loesoe dankzij Don Diablo! De Nederlandse DJ en producer verwierf de afgelopen jaren wereldfaam en komt eind januari Apeldoorn rocken als een malle!

De Nederlandse producer, artiest, DJ en songschrijver Don Diablo heeft de afgelopen vijf jaar intensief over de hele aardbol getourd. Zijn unieke stijl van electronische muziekproductie en energieke DJ shows hebben ervoor gezorgd dat hij met een aantal van de grootste namen uit de dance heeft kunnen werken, van Dragonette en Diplo, tot Example en Noisia.
Don heeft snel veel invloed vergaard, zijn herkenbare sound heeft ook online voor een grote schare fans gezorgd en zo’n 15 miljoen views op YouTube opgeleverd.

De rest van de line-up mag er natuurlijk ook zijn.

– Don Diablo
– Audio Bastardz
– Stino & Jule, Jazzper
– MC Lou-E & VJ Klad TV

Deze club avond is inmiddels een cultureel begrip geworden en trekt liefhebbers van de echte house muziek, maar is zeker ook de aangewezen plek om relaxt een drankje te drinken en heerlijk bij te kletsen. Een avond met een toegankelijke sfeer waar je vijf uur lang kunt genieten van gezelligheid en saamhorigheid, dus 26 januari stappen we even uit de dagelijkse sleur om samen te genieten van het echte warme housegevoel.

Kaarten koop je uiteraard bij de Gigant á € 10,-. Aan de deur kosten de kaarten € 12,50. Meer informatie over Let there be House vind je op de officiële website. www.lettherebehouse.com

Deze editie wordt mede mogelijk gemaakt door Team Kapsalon, Dancereporter, Gigant, Dance Concepts

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?