Levende soul-, R&B- en funklegende Amp Fiddler naar Gigant

16 juni 2017, om 20:30, Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn, €17,00/15,00

Door Agenda

Levende soul-, R&B- en funklegende Amp Fiddler komt op 16 juni naar Gigant in Apeldoorn. De Amerikaanse keyboardspeler, zanger, songwriter en producer werkte onder andere al samen met acts als Prince, Jamiroquai, George Clinton, Seal en Corinne Bailey Ray, maar is sinds 2004 ook solo aan de slag. Het concert start om 20:30 en de deuren openen om 20:00. Tickets kosten €17,00, Vrienden van Gigant betalen €15,00.

Na de bejubelde albums ‘Waltz of a Ghetto Fly’, ‘Afro Strut’ en ‘Inspiration Information’ kwam vorig jaar de sterke plaat ‘Motor City Booty’ uit, en ook in 2017 kunnen we nieuw materiaal verwachten. Op dit moment werkt Amp met Moodymann samen aan een LP én belooft hij ons een live album vol bijzondere samenwerkingen.  Verwacht op 16 juni dan ook genoeg vers materiaal!

Deze zomer tourt Amp Fiddler door Europa, waarbij hij naast Gigant o.a. ook Glastonbury Festival aandoet.

Voorprogramma: DJ The Packxsz
The Packxsz is een DJ uit Deventer, bekend om zijn remixen voor artiesten als Glenn Lewis, Mya, Jay Z protegé Bridget Kelly, Uness, Jimmy Jam & Terry Lewis de soul diva Joyce Sims. Met meer dan 15 jaar ervaring en tal van remixen op zijn naam, is The Packxsz geen onbekende naam.

The Packxsz begon met DJ’en, experimenteren met drum computers en samplers in 1997 en voegde zich in 1999 bij hiphop formatie FATA. De groep werd met hun soulvolle hiphop een bekende act in de Nederlandse scene. In 2002 deden ze mee aan De Grote Prijs van Nederland en in 2003 eindigden ze op de 2e plaats van de Unsigned Talent competitie. In 2004 verliet The Packxsz de groep om zich te focussen op zijn werk als producer en DJ en stond al in voorprogramma’s van artiesten als Big Daddy Kane, Kurtis Blow, Delinquent Habits en Bo Saris.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?