Lezing: Een nieuwe weg naar gezondheid

28 september 2018, om 19:30, de Groene Hoven (zaal 5), Koninginnelaan 280

Door Ben Eggermont

Genezing langs geestelijke weg, ook van ongeneeslijke ziekten voor veel mensen klinkt het te mooi om waar te zijn. Dat dit toch mogelijk is, kunt u horen bij de lezing over Bruno Gröning – “Een nieuwe weg naar gezondheid”. Deze vindt plaats op vrijdag 28 september om 19.30 uur in Wijkcentrum de Groene Hoven (zaal 5), Koninginnelaan 280 in Apeldoorn.

Bruno Gröning wees er de mensen op dat er een genezende kracht bestaat, die hij “Heilstrom” noemde en hij legde genezingzoekenden uit hoe ze door opname van deze kracht gezond konden worden. Hij vergeleek de mensen met een batterij, die steeds weer opgeladen moet worden, zodat hij gezond en energiek zijn leven vorm kan geven. Tijdens de lezing kunt u zelf deze genezende kracht ervaren. Er wordt uitleg gegeven over Bruno Gröning en zijn leer en hoe u dit voor uzelf kunt toepassen in het dagelijks leven. Medisch gecontroleerde genezingen worden voorgesteld en toegelicht.

Bruno Gröning zorgde in de 50-er jaren wereldwijd voor krantenkoppen door buitengewone genezingen. Toen hij in 1959 overleed, geloofden velen, dat daarmee alles voorbij was. In tegendeel: door toepassing van zijn leer gebeuren nog steeds genezingen, die vanuit medisch oogpunt onverklaarbaar zijn – en niet alleen sporadisch, maar talrijk en wereldwijd. Binnen de Bruno Gröning-Vriendenkring worden deze genezingen door artsen van de Medisch-Wetenschappelijke Vakgroep gecontroleerd en gedocumenteerd. Er worden geen medische adviezen, onderzoeken of behandelingen gegeven.

Op verschillende plekken (o.a. in Apeldoorn, Deventer, Arnhem en Zutphen) vinden er iedere drie weken bijeenkomsten van de Bruno Gröning-Vriendenkring plaats waarbij gezamenlijk de Heilstrom wordt opgenomen. Na deelname aan de informatieve lezing kunt u hieraan deelnemen. Deze bijeenkomsten zijn, net als de lezing, op basis van een vrijwillige gift.

U kunt een plaats voor de lezing reserveren via e-mail: netherlands@bruno-groening.org of tel. 0575-544544. Informatie: www.bruno-groening.org

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?