Lifestyle Fair

29 maart 2013, van 14:00 tot 21:00, Wilhelmina Druckerstraat 411, Apeldoorn

Door Redactie

Kom op 29 maart 2013 naar Lifestyle Fair en steun stichting Wees Kind! Deze stichting zet zich in voor het verbeteren van de slechte leefomstandigheden van kansarme kinderen in Peru.

Lifestyle Fair is een uniek evenement, waarbij beleven, genieten en lifestyle samen komen. Voor kleine bedragen kan men kiezen uit diverse belevenissen zoals workshops lente decoraties maken en cupcakes versieren. Men kan zich laten masseren, klankschaalsessies ervaren, interessante lezingen volgen, portretfoto’s laten maken (zowel kinderen als volwassenen). Verder zijn een kapster, pedicure, schoonheidsspecialiste aanwezig waarbij u diverse behandelingen kunt ondergaan. Tevens is er een diëtiste die u van de nodige adviezen kan voorzien. Tijdens de fair kunt u genieten van prachtige akoestische live optredens, daarnaast zijn er sieraden, tassen, woondecoraties en spulletjes uit Peru te koop. Zolang de voorraad strekt is er voor iedere bezoeker een goodie-bag.

Lifestyle Fair wordt vrijdag 29 maart a.s. vanaf 14.00 uur tot 21.00 uur bij Physical Vision aan Wilhelmina Druckerstraat 411 in Apeldoorn gehouden. De ingang tot de beurs bevindt zich aan de achterzijde van het pand. Men kan gratis parkeren op het parkeerdek dat te bereiken is door de Brinklaan af te rijden, de doodlopende straat in en af te buigen naar rechts.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?