LinkedIn en Ondernemende Vrouwen bij ‘100 Talentvolle Vrouwen’

5 februari 2018, van 19:30 tot 21:30, Foenix Kringloop, Vlijtseweg, Apeldoorn

Door Anja Straathof/100 Talentvolle Vrouwen

Anne-Marie Oostermeijer

Het hele jaar door heeft 100 Talentvolle Vrouwen gratis bijeenkomsten voor vrouwen die willen werken aan hun toekomst. Op maandag 5 februari is er keuze uit twee thema’s, met workshops over LinkedIn (door Rosi Gerritsen) en voor Ondernemende Vrouwen (door Anne Nowee). De bijeenkomst vindt plaats op de vertrouwde locatie. Foenix Kringloopwinkel aan de Vlijtseweg 136 (Zwitsalterrein, ingang Noord), 7317 AK Apeldoorn. Vanaf 19.15 uur zijn vrouwen welkom; de (gratis!) bijeenkomst is van 19.30 tot 21.30 uur. Voor meer informatie en aanmelden: www.100talentvollevrouwen.nl, klik naar Agenda. Wie wil inschrijven wordt automatisch doorgeleid naar Eventbrite.

‘In contact met LinkedIn’

Netwerken is contact maken, offline en online! LinkedIn is het perfecte medium om op zakelijk gebied met elkaar in contact te komen en contacten te onderhouden.

Tijdens deze workshop zal Rosi Gerritsen (www.menskrachtkapitaal.nl/) ingaan op zakelijk netwerken, jezelf laten zien en contacten onderhouden. Ze zegt daarover: “Mijn werkwijze is erg interactief. Ik ga er van uit dat je samen meer weet dan alleen. Onderling wisselen we ervaringen en tips uit. Waar nodig vul ik vanuit mijn kennis aan. En domme vragen of opmerkingen bestaan niet! Voel je vrij om jezelf ook te laten horen!” Neem een laptop of tablet mee om het geleerde direct toe te passen.

‘Ondernemende vrouwen met talent’

Als startende ondernemer zijn er tal van vragen die je bezig houden. Feitelijke zaken zijn eenvoudig te benoemen, maar niet altijd eenvoudig te beantwoorden. Op 5 februari gaat het om een ander soort vragen, waarbij het fijn is daar met meerdere vrouwen over na te denken. Denk aan:

– ‘Wat bezielt je?’

– Wat zijn kenmerken van een ondernemer? Ben ik er een?

– Effectief netwerken … en hoe onderhoud ik dit?

– Profileren en jezelf het WAARD vinden.

– Aanscherpen van je core-business.

Anne Nowee (www.labyrint-apeldoorn.nl) verzorgt deze workshop. Al meer dan twintig jaar heeft ze ervaring als coach voor mensen op verschillende levensgebieden. Voor startende ondernemers en ‘reeds op weg zijnde ondernemers’ is ze inzetbaar als ervaringsdeskundige en personal coach.

Leuke en nuttige contacten

100 Talentvolle Vrouwen is een initiatief van Stichting Paraplu Apeldoorn. Het netwerk is al vijf jaar succesvol in Apeldoorn en inmiddels ook in Zutphen. Vrouwen krijgen contact met gelijkgestemden en kunnen hun netwerk uitbreiden. Ze gaan positief naar huis, en hebben moed en vertrouwen om nieuwe wegen te bewandelen. Bovenal geeft het alle deelnemers plezier en energie.

Meer informatie: www.100talentvollevrouwen.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?