Live: Margot Merah & Timothy Hull

19 mei 2017, van 18:30 tot 21:00, Salon 1813 Deventerstraat 13

Door Salon 1813

Margot Merah & Timothy Hull: Live at Salon 1813

 

 

 

 

 

 

Timothy Hull is een zeer gewaardeerde singer-songwriter van Whidbey Island Washington.

Doordat hij een zoon is van een Amerikaanse vader en een Ierse moeder, is hij groot geworden met oude én nieuwe muziek. Als gevolg daarvan is hij een bijzondere schrijver/muzikant geworden.

De songs van Hull zijn zowel dromerig als levendig; gelukkig en verdrietig. Hij is een kei in combinaties maken in zijn songs: bijvoorbeeld van emotie en politiek, van het lokale met het globale en evenzo van historie met het heden. Hij maakt verhalen over alledaagse gebeurtenissen, van de grote en kleine dingen die mensen meemaken, waardoor zijn nummers zo mooi zijn om naar te luisteren.

De afgelopen vijftien jaar heeft hij van kust tot kust rondgetoerd. Zijn nummers worden zodanig gewaardeerd door mede muzikanten, dat deze door bands en zangers over de hele wereld gecoverd worden.

https://www.youtube.com/watch?v=iR8wmGTf3Kk
https://vimeo.com/126015956
www.timothyhull.org

Margot Merah
Margot is een Nederlandse singer songwriter/folk muzikant. Ze komt uit Paasloo, Nederland, en woont momenteel in Amsterdam.

In de afgelopen 15 jaar heeft ze podia aangedaan door geheel Europa, Australië en de VS. Ze heeft een mooie alt stem en is een inspirerende artiest: haar liefde voor taal is terug te horen in de door haar geschreven nummers.

https://www.youtube.com/watch?v=LtE1nGYHaI8
https://www.youtube.com/watch?v=ny9ykG81DAU
http://www.margotmerah.nl/

locatie: Salon 1813, Deventerstraat 13, Apeldoorn

datum: vrijdag 19 mei, 18.30 – 32.00 uur

gratis entree

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?