Long Distance Call

24 juni 2017, om 22:00, Bluescafe Apeldoorn, Nieuwstraat 74A, APELDOORN

Door Agenda

Long Distance Call is ontstaan nadat drummer Maarten Graaskamp in de herfst van 2007 Nederland verliet om in Zwitserland te gaan wonen en werken. Helemaal vergeten gingen zijn oude muziekvrienden en vriendinnen niet, regelmatig werden bluesrevivals in Nederland en in Zwitserland georganiseerd met een mix van oude hollandse en nieuwe Zwitserse en Amerikaanse muziekkollega`s.

Communicatie verliet over telefoon en internet, daar komt de naam vandaan ;). Nadat door een trieste gebeurtenis in 2014 een tourtje in Zwitserland niet doorging werd in een paar dagen een Zwitserse bluesband geformeerd met hoofdzakelijk muzikanten uit de Luzerner muziekscene. De optredens konden doorgaan.. Sindsdien zijn vele gigs gespeeld en komt LDC elk jaar naar Nederland voor minstens 3 gigs. Voor de vierde keer in het Bluescafe!

LDC 2017 bestaat uit 4 kerels en een vrouwelijke powerstrot; Jeanette Amgwerd, Stef Woestenenk komt op gitaar en zang, Ronny Lindegger op bas en zang, Matthias Christen op keys en zang, Maarten Graaskamp op drums. Het zal een soort revival zijn omdat Stef ook al grounding member was in 2007 maar nog in Nederland woont. Blues en soul gemixt door een uitstekende mix van zwitsers en nederlands bloed.

Kijk op www.longdistancecall.ch (media)
see you zaterdag 24 juni !
Aanvang 22.00, toegang vrij.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?