Loopgroep voor jongeren

21 september 2014, van 20:00 tot 21:00, Kinderparadijs Malkenschoten

Door Agenda

Hfftig

Op zondag 21 september start Hfftig met een loopgroep voor jongeren die iets kwijt willen. Onder leiding van coaches van Hfftig worden jongeren getraind om van 0 naar 30 minuten hard te lopen. Een basisconditie is geen vereiste. Daarnaast geeft leefstijlcoach Danielle Beunk een tweetal foodworkshops.

Je eten op de juiste manier kiezen, is de basis voor gezond leven en genieten. Maar met alle regels die we tegenwoordig hebben over eten, valt het niet mee om goede keuzes te maken en je daar zeker over te voelen. En zijn al die regels wel vol te houden? Helpen ze je ook om van de ‘ongezonde’  dingen af te blijven, of blijven dingen als chocola, chips en drop naar je lonken? In de foodworkshop leren jongeren wat hun lichaam nodig heeft. Daardoor kun je je eten goed kiezen, zonder lijstjes en verboden. Het resultaat is, dat je alle overbodige eetregels overboord kunt zetten en je gezonder en fitter kunt voelen.

De hardlooptraining duurt 8 weken en is op zondag en woensdag van 20.00-21.00 uur. Vertrekpunt is de ingang van Kinderparadijs Malkenschoten, Dubbelbeek 4 in Apeldoorn. De nadruk ligt op het samen hardlopen. Soms moet je letterlijk in beweging komen om patronen te doorbreken.

Wil je meer weten of wil je je opgeven, mail dan naar khop@wisselwerk.nu. Deelname kost €7,50 inclusief een loopshirt.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?