Loud in Orpheus

25 januari 2014

Door Agenda

Bos Theaterproducties B.V.


In LOUD! wordt de rebelse Xisco verliefd op de mooie Fabia, maar hun prille liefde heeft grote impact op de omgeving. Juist wanneer alles goed lijkt te gaan komt Fabia te overlijden. Xisco gaat door een hel en worstelt met de keuze zich met Fabia te verenigen of te blijven leven. In die innerlijke strijd komt hij verschillende kanten van zijn karakter tegen en wordt hij tegelijkertijd geconfronteerd met zijn verleden. Dan vertelt Fabia in een droom dat het goed is zo. Met behulp van zijn omgeving slaagt Xisco er toch in om verder te gaan en zijn angsten en verdriet achter zich te laten.

Over LOUD!
De nieuwe danssensatie LOUD! is een fenomenale mix van verschillende dansstijlen en brengt de allerbeste dansers van dit moment samen op één podium! LOUD! is een nieuw concept binnen de Nederlandse danswereld en onderscheidt zich door de abstracte, kunstzinnige en commerciële kanten van danstheater samen te brengen. Artistiek supervisor en hoofdchoreograaf Lloyd Marengo heeft Ed Wubbe (Scapino Ballet) en Vincent Vianen (SYTYCD) gevraagd om spectaculaire en complexe danscomposities te maken voor de beste Nederlandse dansers van dit moment. Het resultaat is een baanbrekende cross-over choreografie, waarbinnen hiphop, house, moderne dans, poppin’, locking en jazz dance samenkomen. Met speciaal gecomponeerde muziek maakt dat LOUD! tot een must-see voor iedere dansliefhebber!

De cast bestaat uit o.a. Xisco Riboch (Hustle Kidz), Jessy Kemper (The Ruggeds: Battle Of The Year 2013), Fabia Witkamp en Angelo Pardo (SYTYCD). Daarnaast danst in iedere voorstelling één van de dance kids mee; jonge toptalenten als Justen Beer (winnaar Everybody Dance Now) zullen je overweldigen met hun danskwaliteiten. Mis het niet!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Dans Theater

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?