Luister naar prachtige muziekstukken op blokfluit, piano en viool in CODA

15 oktober 2016, van 14:00 tot 15:00, Coda, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn, Gratis toegang

Door Agenda

CODA en SPMA presenteren zaterdag 15 oktober het eerste SPMA-muziekoptreden van dit seizoen: Leerlingen en docenten van de Samenwerkende Particuliere Muziekdocenten Apeldoorn (SPMA) brengen deze middag prachtige muziekstukken op blokfluit, piano en viool ten gehore. De middag begint om 14.00 uur in CODA Auditorium en de toegang is zoals altijd gratis.

Bezoekers kunnen 15 oktober vanaf 14.00 uur luisteren naar leerlingen van onder andere Karin Volmer (piano) en Nico Lammersen (viool). Daarnaast zijn er ook optredens van het kwartet ‘Flutonicum’ (onder leiding van Coralien Vierstra) en van het blokfluitensemble onder leiding van Loes Hartjes. Behalve op 15 oktober staan er ook muzikale middagen gepland op 17 december 2016 en op 15 april en 17 juni 2017. Meer informatie over de invulling van de verschillende middagen is circa twee weken voorafgaand aan de geplande data te lezen op www.coda-apeldoorn.nl/spma.

SPMA is een groeiende groep particuliere gediplomeerde muziekdocenten die instrumentale en vocale lessen aanbiedt. Daarnaast werken de docenten ook onderling samen, bijvoorbeeld in ensemblespel. Meer informatie over SPMA vindt u op www.spm-a.nl.

codapeldoorn.jpg

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?