Lumido is op zoek naar vrijwilligers

3 juli 2014 - 24 juni 2014, om 20:00, Berg en Bos

Door Redactie

Lumido

Altijd al eens willen ervaren hoe het is om gondelier te zijn? Wil je mensen graag een geweldige avond bezorgen? Dat kan deze zomermaanden in Park Berg en Bos. Vanaf 11 juli tot en met 30 augustus kunnen bezoekers van Park Berg en Bos weer genieten van het licht- en geluidspektakel Lumido .

Het licht- en geluidspektakel dat 61 jaar geleden het leven zag is al in volle gang met de voorbereidingen. Voor een aantal activiteiten zoekt Lumido nog vrijwilligers. Op donderdag 3 juli vanaf 20.00 wordt een speciale avond georganiseerd waarbij iedereen die wil helpen om Lumido een groter succes te maken zich kan melden voor verdere uitleg over de werkzaamheden. Je kunt hierbij denken aan gondelen, gidsen,kaartcontrole of gastheer, -vrouw.

Drie jaar geleden is dit evenement nieuw leven ingeblazen door Bernard ’t Jong en Joshua van der Vlag. Samen  met een groep vrijwilligers wordt er een romantische sfeer gecreëerd in Park Berg en Bos. Verlichting, muziek, gondels, fonteinen, mooie uitzichtpunten en elk jaar weer verrassende nieuwe onderdelen maken de beleving compleet.

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van de groep mensen die dit allemaal mogelijk maken? Meld je dan aan via lumidoapeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?