Maak je eigen SnowGlobe in CODA FabLab

11 februari 2017, van 13:00 tot 14:00, Coda Fablab, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

Of het nu vriest of niet: CODA Centrale Bibliotheek staat zaterdag 11 februari de hele dag in het teken van de winter! Met uiteenlopende workshops en voorstellingen die allemaal iets met dit thema te maken hebben zoals een echte sneeuwbol maken in CODA FabLab. Dit en nog veel meer kan allemaal tijdens Winterdag: de kunst van winter dat die dag van 10.00 tot 16.00 uur plaats heeft in CODA!

Kinderen van 7 tot 14 jaar kunnen die dag van 13.00 – 14.00 uur in CODA FabLab met behulp van de 3D printer en lasersnijder een echte sneeuwbol maken: schud aan deze bol en….. ‘Let it snow’! Aanmelden kan nog tot en met 9 februari via aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl maar, wacht niet te lang: er kunnen maximaal 20 personen meedoen en vol = vol!

Naast deze workshop is er 11 februari nog veel meer in CODA te doen:

  • Er zijn rondleidingen door het depot, dé schatkamer van CODA Archief;
  • De jongste bezoekers kunnen in CODA Junior luisteren naar een spannend winterverhaal;
  • In CODA Auditorium worden prachtige archiefbeelden getoond van Apeldoornse winters;
  • Aan de Verhalentafel in CODA Centrale Bibliotheek (1e verdieping) kan iedereen zijn of haar winterse verhalen en herinneringen delen;
  • Kinderen kunnen samen de langste wintertekening ooit kleuren;
  • Iedereen kan meehelpen om een Wintertentoonstelling-in-één-dag te maken;
  • Er is een leuke workshop ‘Winterbeeld schilderen’;
  • Iedereen kan kijken naar en meedoen met een interactieve familievoorstelling door Sprietsels improvisatietheater;
  • En natuurlijk kunt u in CODA Café genieten van een heerlijke kop soep, warme chocomelk of winterse salade. Tussen 12.30 en 14.00 uur serveren wij daar overigens een heerlijk stamppotbuffet waarvoor u zich dient aan te melden via aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl.

Wilt u weten wat er 11 februari allemaal te doen is in CODA en waar, voor welke activiteiten u zich van tevoren moet aanmelden of hoe laat iets begint, kijk dan op www.coda-apeldoorn.nl/winterdag. De toegang tot deze dag is natuurlijk gratis.

Bent u lid van CODA bibliotheek? Vergeet dan niet uw CODA pas mee te nemen zodat u gratis bij CODA Museum naar binnen kunt waar verschillende prachtige tentoonstellingen te zien zijn!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?