Maak kennis met muziek-luistergroepen

5 maart 2018, om 10:00, CODA Bibliotheek

Door Agenda

Bent u geïnteresseerd in klassieke muziek? Op maandag 5 maart kunnen geïnteresseerden  kennismaken met muziek-luistergroepen. De informatiebijeenkomst in CODA (Bibliotheek Apeldoorn) begint om 10.00 uur en is een initiatief van de landelijke organisatie Senia, samen met CODA. Senia brengt mensen met eenzelfde culturele interesse bij elkaar en in dit geval is dat klassieke muziek.

De muziek-luistergroepen bestaan uit 6 tot 8 personen per groep. Senia levert het luister-, studie- en discussiemateriaal aan.  Denk bijvoorbeeld aan Die Winterreise van Franz Schubert of de Goldbergvariaties van Johann Sebastian Bach. Op www.senia.nl vindt u aanvullende informatie.

Praktische informatie

Belangstellenden zijn welkom op 5 maart om 10.00 uur in CODA Centrale Bibliotheek, Vosselmanstraat 299 te Apeldoorn. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Na een informatief gedeelte worden er praktische afspraken gemaakt met de mensen die willen deelnemen aan de muziek-luistergroep. U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden door een mail te sturen naar info@senia.nlonder vermelding van Muziek-luistergroepen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?