Maan naar Gigant

16 februari 2018, om 20:00, Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn

Door Agenda

The Voice winnares Maan naar Gigant

Zangeres Maan gaat met haar liveband het land in voor haar eerste clubtour AM/PM en doet daarmee ook Gigant aan! Op 16 februari komt ze naar de popzaal van het Apeldoornse poppodium. De deuren van de popzaal openen om 20:00 en het concert start om 20:30. Tickets kosten €15,00. Vrienden van Gigant betalen €13,00.

Eigenlijk dacht ze een tussenjaar te nemen en ‘eens te kijken hoe het ging met muziek maken’. Inmiddels weet heel Nederland hoe dat afliep: op 18-jarige leeftijd pakte Maan de winst bij The Voice Of Holland en werd een landelijk idool. Na het winnen van The Voice duurde het niet lang voordat ze haar eerst single uitbracht, Perfect World, geproduceerd door niemand minder dan DJ Hardwell: “Ik vind haar een groot talent en weet zeker dat er een succesvolle carrière voor haar is weggelegd in de muziekindustrie.” Nu twee jaar later en vijf singles verder duikt de zangeres voor het eerst in haar carrière de Nederlandse clubs in.

Eerder dit jaar schitterde Maan in het programma De Beste Zangers en nu maakt ze indruk met haar danskunsten in het programma Dance Dance Dance. Ondertussen werkte ze met Sevn Alias samen op zijn nieuwe album, én werkt ze aan haar eigen debuutalbum!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?