Maandag 28 november muzikantencafe.

28 november 2016, om 20:00, Bluescafe, Nieuwstraat 74a, Apeldoorn, Vrij toegang

Door Agenda

Het Muzikantencafé komt er weer aan. DE LAATSTE EDITIE VAN HET JAAR! Dus dat wordt knallen en je mag meedoen!!! WE ORGANISEREN EEN JAMSESSIE WAAR IEDEREEN WELKOM IS OM AAN TE SCHUIVEN. En wel op 28 november in Bluescafe Apeldoorn. Het Bluescafé is dé locatie waar het voor veel muzikanten begon. We starten de avond met de band Junebug; een band die je vooral, naast hun prachtige repertoire, ook gezien moet hebben. Als spreker hebben we Jo Lande van Raalte; De Reddende Bengel. Zij zal duidelijk maken wat zij voor jou kan betekenen… zeker naar komen luisteren. En na haar presentatie krijg je natuurlijk alle gelegenheid met haar persoonlijk kennis te maken. En als afsluiting van de avond en het jaar vwb betreft het Muzikantencafé de JAMSESSIE.

Junebug is een altijd goed geluimde vijfkoppige band die vol passie muziek maakt binnen en buiten de lijntjes van Bluegrass, Americana, Folk en Country…De akoestische sound wordt gekenmerkt door veel snaren met banjo, gitaar, mandoline, squareneck en contrabas. De krachtige vocalen van de frontvrouw en prachtige meerstemmigheid geven de muziek een gelaagde diepgang waar het plezier van af spat.

Het repertoire is divers: opzwepende folksongs, melodische ballades, obscure gospel, popliedjes in bluegrass-jasje en vrolijke traditionals wisselen elkaar af. Dat belooft dus een mooie avond dus wees erbij. Dit jaar kan het nog 😉

Aanvang 20.00 uur vrij toegang.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?