Made by you Filmfestival

15 januari 2015 - 26 augustus 2014, JT

Door Redactie

Made by you Filmfestival

Voor het eerst vindt in de JT bioscoop in Apeldoorn het Made by you Filmfestival plaats!

Het Filmfestival zal gehouden worden op donderdag 15 januari 2015, maar voor het zover is moeten er nog wel filmpjes gemaakt worden. Iedereen wordt aangespoord en uitgedaagd om een leuk, mooi, verassend filmpje te maken, dus ga snel aan de slag! Het kan iets grappigs zijn van 30 seconden of een korte speelfilm van 12 minuten. Er is een limiet van 15 minuten. Genre maakt niet uit, zolang het maar voor iedereen leuk is om naar te kijken op het grote doek van de JT bioscoop.

Beste Film

Er zal een prijs zijn voor de beste film van het Made by you Filmfestival in de vorm van een trofee dus doe je best en maak er iets moois van!

Kaartverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de JT bioscoop à €10,- per stuk. Voor alle bezoekers is er een goodybag na afloop van het Filmfestival. Tevens zijn er leuke prijzen te winnen in de zaal tijdens het festival, dus zorg snel dat je je kaartje vast in huis haalt.
Een deel van de kaartverkoop zal gaan naar de stichting ‘Amur Leopard and Tiger Alliance’, welke zich inzet voor de Amur Luipaard, waar er helaas nog maar ca. 35 van in het wild leven. U draagt een steentje bij met het kopen van een ticket.

Meer informatie

Voor meer informatie over het aanleveren van films of het filmfestival zelf, bekijk dan de website www.madebyyou.nl of bezoek onze Facebookpagina Made by you Filmfestival Apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Film

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?