Maiden United met akoestisch Iron Maiden materiaal naar theaterzaal Gigant

19 september 2015 - 9 september 2015, om 20:30, Gigant

Door Redactie

Op zaterdag 19 september zal Maiden United, met Damian Wilson, in de theaterzaal van Gigant optreden. Met twee studioalbums op zak en vele live shows door Europa, staan deze muzikanten garant voor een geniale akoestische transformatie van de bekende Iron Maiden klassiekers. De deuren van de zaal zullen om 20:30 uur open gaan en om 21:00 zal het concert beginnen. Kaarten zijn te koop voor €17,00 via www.gigant.nl (€15,00 voor Vrienden van Gigant).

In 2006 werd bassist Joey Bruers gevraagd om een eerbetoon aan Iron Maiden te brengen tijdens een conventie van de Nederlandse Iron Maiden fanclub in Eindhoven. Samen met verschillende musici speelde Bruers een set akoestische covers van Iron Maiden songs. Steve Harris, bassist bij Iron Maiden, was ook op de conventie aanwezig en gaf de band zijn goedkeuring.

Na een aantal grote festivals in Europa zoals Wacken Open Air en Download festival, zal Maiden United  op zaterdag 19 september een mooie show komen geven in de theaterzaal van Gigant. Damian Wilson (Treshold, Headspace) verzorgt de vocalen bij deze show.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?