Make me Glamorous Charity Event

14 april 2018, van 17:00 tot 22:00, The Glam Factory, Nieuwstraat 46, Apeldoorn

Door Agenda

Op zaterdag 14 april van 17:00 tot 22:00 bevind het beauty event, Make me Glamorous, plaats in The Glam Factory Apeldoorn. De finalisten van Miss Beauty of Gelderland organiseren het evenement om geld op te halen voor Linda Foundation.

Op deze zaterdag kun jij met je vriendinnen jezelf heerlijk laten verwennen. Volg een make-up workshop, geef jezelf een nieuwe look onder begeleiding van ervaren stylisten, je nagels laten verzorgen en nog veel meer. Jeroen Post bekend als tv-presentator, DJ en producer gaat deze dag mooie prijzen verloten onder de aanwezigen. Waaronder een ontspannen vakantie op een van de mooie resorts van Europarcs.

De finalisten van Miss Beauty of Gelderland zetten zich elk jaar in voor een goed doel. Dit jaar is dat Linda Foundation. Mellissa, woordvoerder van het Beauty Evenement, vindt dat iedereen het verdiend om een verjaardag te vieren. ‘’Het is iets wat voor veel mensen vanzelf sprekend is, maar een groot percentage in Nederland kan dit niet’’ Het opgehaalde bedrag van de missverkiezing gaat naar de mensen in de provincie Gelderland.

De tickets zijn online te bestellen via www.nowonlinetickets.nl. Kom ook naar het Beauty Event van Apeldoorn. Bent u verhinderd deze dag maar wilt u toch een steentje bijdragen aan Linda Foundation? Dat kan via www.actievoorlindafoundation.nl/team/miss-beauty-of-gelderland

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?