Mal de pierres eerste boekverfilming in 2017

10 januari 2017, om 19:30, Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn, € 9,- voor leden, niet leden € 11,-.

Door Agenda

Boek & Film: dinsdag 10 januari 2017; aanvang: 19.30 uur in Gigant

CODA en Gigant hebben ook in 2017 weer verschillende Boek & Film-avonden geprogrammeerd waarin actuele boekverfilmingen getoond worden. De eerste editie in het nieuwe jaar heeft plaats op dinsdag 10 januari 2017. Deze avond is in Gigant Mal de pierrres te zien naar het boek Mal di pietre van Milena Agus. De avond begint om 19.30 uur in Gigant; kaarten zijn te koop bij de kassa van Gigant of via www.gigant.nl.

Het verhaal

Gabrielle woont in een klein Spaans dorpje in een tijd waarin haar droom om de ware liefde te vinden als schandalig en zelfs belachelijk gezien wordt. Tegen haar wil in wordt ze uitgehuwelijkt aan José, een eerlijke en liefdevolle boer. Tijdens haar niersteenbehandeling in de Franse Alpen brengt André, een jonge gewonde veteraan van de Indochinese oorlog, haar vlam voor ware liefde en passie weer tot leven. Met haar nieuwe liefde verlangt Gabrielle ernaar weg te rennen en haarzelf te bevrijden van het huwelijk dat haar gevangen houdt. Deze keer is ze vastberaden haar droom waar te maken.

De avond

De avond begint zoals altijd om 19.30 uur met een korte inleiding door filmdocent Harry Peters waarna u samen de film gaat kijken. Tijdens de inleiding krijgt ook een reader met informatie over het boek, de film, acteurs en regisseur.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te koop bij de kassa van Gigant (Nieuwstraat 377, Apeldoorn) of online te bestellen via www.gigant.nl. Deze kosten € 9,- voor leden van CODA/Vrienden van Gigant; niet-leden/vrienden betalen € 11,-.

Meer Boek & Film?

U kunt de volgende data alvast in uw agenda noteren: 28 februari (Réparer les vivants), 14 maart (titel volgt), 11 april (titel volgt) en 2 mei (The Circle, titel onder voorbehoud). Houd voor het laatste nieuws de website of facebook-pagina van CODA en Gigant in de gaten.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?