Mansion24 viert 2-jarig bestaan

29 september 2017 - 1 oktober 2017, Mansion24, Leienplein 5, Apeldoorn

Met uitbreiding menswear collectie en heel veel events

Beleveniswinkel Mansion24 op het Leienplein in Apeldoorn viert het laatste weekend van september het tweejarig bestaan met uitbreiding in ruim 300m² menswear collectie en events. De winkel presenteert reeds Music by Plato, een café, vintage furniture, events, accessoires en casual menswear onder één dak. In 2016 won Mansion24 de prijs voor ‘most innovative store van Nederland’.

Uitbreiding van menswear department
Robin Batens, eigenaar Mansion24: ‘’In twee jaar tijd weten we een brede doelgroep aan te spreken van jong tot oud doordat we diverse disciplines onder één dak presenteren. Het is letterlijk een plek waar mooie dingen samenkomen met voor ieder wat wils. Door uitbreiding van onze menswear departement met ruim 20 merken voorzien we in de behoefte van de consument. Het assortiment is aangevuld met merken als Drykorn, DENHAM, G-Star RAW, Scotch & Soda en Scandinavische merken zoals Samsoe Samsoe en Tiger of Sweden. Of je nu op zoek bent naar een pak, jeans of een combinatie in onze menswear department: wij hebben het in huis! De presentatie en persoonlijke begeleiding is in het geheel allemaal nét even anders dan dat wat je krijgt bij reguliere winkels en met onze ruime openingstijden (we zijn ook iedere zondag open) is de winkel onderscheidend in de regio’’.

Volop events rondom 2-jarig bestaan
In het weekend van vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober vinden er diverse events plaats. Batens: ,,Het is tevens een uitnodiging om onze nieuwe menswear department te ontdekken en wat de winkel nog meer te bieden heeft. Wij gaan altijd voor lokale samenwerkingsverbanden’’.

In het weekend staan o.a. diverse muziekoptredens en een wijn- en bierproeverij gepland. Tevens vindt er een Latte Art presentatie van Hugo Duif, barista van koffiehuis Schenkers en Nederlands Kampioen 2017 Latte Art plaats. Het gehele programma rondom het tweejarig bestaan is te vinden op mansion24.com. De winkel is open van woensdag t/m zondag.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?