Oprheus voorstelling: Marc-Marie Huijbregts – Florissant

5 april 2014 - 24 maart 2014, om 20:00, theater Orpheus Apeldoorn

Door Agenda

Orpheus

“Qua stijl zijn er niet zoveel entertainers als Marc-Marie Huijbregts, die quasi-improvisatie met meesterschap hanteert in het ondergraven van eigen stellingen. Chaotische zinnetjes maakt hij meestal niet af, zich bewust van het komische gevolg van het gebrek aan logica, maar hij kan keihard, cynisch uithalen. Zijn verhalen ritselt hij uit de losse mouw. Het is een grillige combinatie van automatisme en vakmanschap die zijn contact met de zaal garandeert, terwijl hij intussen zijn zelfportret opricht.” (Dagblad van het Noorden, ****). Florissant is het nieuwe zelfportret waarbij Marc-Marie zichzelf onder een vergrootglas en op de snijtafel legt.

In de pers
Parool:  “ijzersterk in het contact met de zaal” “Niemand durft zich op het podium zó kwetsbaar op te stellen als Marc-Marie Huijbregts…”

NRC: “Hij is zelf ome Marc-Marie, die je moeiteloos vermaakt met zijn anekdotes, grappen en levenstips”
“hilarische observaties”, “De breekbaarheid die hij betracht in enkele belijdenissen over zijn vader is wel voelbaar, maar komt toch het beste tot zijn recht in de liedjes die hij gloedvol zingt”

Trouw:  “Vermakelijke anekdotes, losjes verteld, met hier en daar vileine grappen, op zijn eigen, kenmerkende toon gebracht.”
“een prachtige, kwetsbare voorstelling die, bijna zonder dat je het door hebt knaagt aan je ziel.”

AD :”Huijbregts is een eersteklas verhalenverteller.”
“Ook in de een-tweetjes met het publiek is Huijbregts formidabel op dreef.”
“momenten in de show waarin de lach een lichtelijk wrang bijsmaakje krijgt en Huijbregts in al zijn kwetsbaarheid ontroert.”

Info

  • Datum: Zaterdag 5 april
  • Aanvang: 20.00 uur
  • zaal: Koning Willem-Alexanderzaal
  • 1e rang: € 26,00
  • 2e rang: € 24,00

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?