Mariëlla Tirotto & the Blues Federation

15 februari 2013 - 11 februari 2013, om 22:00, Bluescafé

Door Redactie

www.bluescafe.nl
Mariëlla Tirotto & the Blues Federation flirt met de grenzen van de blues en neemt de traditionele vorm mee naar de toekomst.
Een band met een eigen identiteit die avontuurlijke, zinderende blues van het nieuwe millennium laat horen.
Hiermee wint zij bij elk volgend concert nieuwe fans, die zeker niet alleen deel uit maken van het bluespubliek.

De band vormt een hechte muzikale eenheid, maar daarnaast zijn het stuk voor stuk virtuoze solisten, van gitarist tot toetsenist tot bassist, drummer en percussionist. Daardoor, en door het duidelijke plezier dat Mariëlla Tirotto & the Blues Federation uitstraalt blijft het publiek constant geboeid.
Tijdens een optreden word je meegesleurd door de extreem wisselende emoties die in een mix van eigen werk en bewerkingen van songs gebracht worden.

De band heeft in de afgelopen jaren al vele succesvolle optredens achter de rug op blues- en jazzfestivals en in clubs en theaters in Nederland, Duitsland en België. Verder zijn de eerste contacten gelegd in andere Europese landen.

Highlight is toe nu toe geweest de plaatsing in de line-up van de Rother Bluestage, een 9-daags festival waar in de loop der jaren bands als Ten Years After, Mothers Finest, Popa Chubby, Joe Bonamassa, Gary Moore en nog vele anderen gespeeld hebben.
In 2010 met behalve Mariëlla Tirotto & the Blues Federation o.a. Joan Armatrading, Mick Taylor, Snowy White Blues Project, Ana Popovic, Eric Bibb, Blues Caravan 2010, Big Daddy Wilson Trio, The Brew en Julian Sas.
Een van de andere hoogtepunten: het openen van het Ribs & Blues Festival 2012 op het Open Air Stage.

Aanvang 22.00 uur entree 5,-

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?