Markant houdt open huis

1 september 2012, van 13:00 tot 16:00, Markant

Door Redactie

Markant

Op 1 september houdt Markant, Centrum voor Kunsteducatie Apeldoorn, de jaarlijkse open dag. Markant laat dan zien wat er voor kinderen, jongeren en volwassenen in Apeldoorn mogelijk is aan workshops, lessen en cursussen in kunst en cultuur. Geïnteresseerden kunnen zich de hele dag oriënteren op het gebied van dans, muziek, theater, beeldende kunst, digitale kunst, mode en schrijven.

Bezoekers van de open dag kunnen proeflessen volgen, presentaties bijwonen, informatiestands bezoeken of meedoen aan bijvoorbeeld een theaterimprovisatie, schilderen op straat en de instrumentenproeverij. Er zijn diverse activiteiten en muziekoptredens voor jong en oud.

Ontdek de held in jezelf
“Het jaarthema is ‘Helden’, waarmee we laten zien dat elke Apeldoorner de held in zichzelf kan ontdekken”, aldus Ilse Verburgh (directeur). “Tijdens Proeflokaal, zoals de open dag heet, kun je versteld komen te staan van je eigen talent of anderzijds geïnspireerd raken door kunst en cultuur. Aan inspiratie en ontwikkeling dragen wij heel graag ons steentje bij.”

Medewerkers en docenten staan klaar om informatie te verstrekken over het totale cursusaanbod en aanvullende mogelijkheden. Inschrijven voor lessen en cursussen kan die dag ook, aan de balie. Voor het volledige programma van de open dag kunt u kijken op de website van Markant: www.markantapeldoorn.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?