Markant laat zich zien

2 juni 2014 - 24 juni 2014, Markant

Door Redactie

Markant

De maand Juni staat bij Markant in het teken van presentaties, optredens en voorstellingen van onze cursisten. Voor hen is het een maand lang showtime! Onze leerlingen laten zien wat ze het afgelopen seizoen hebben geleerd. Ze doen dit bij Markant, op de Culturele Pleinmarkt, tijdens het Kinderparadefestijn, in het Bluescafé, in de theaterzaal van Gigant en in de Hofstadkerk in Apeldoorn.

De theatergroepen van Markant laten zich zien tijdens de Jeugdtheaterschooldag op zaterdag 14 juni in de theaterzaal van Gigant. Ook de dansgroepen presenteren bij Gigant, op zondag 15 juni met dansvoorstelling ‘Once upon a time’. Daarnaast staan koren en ensembles van Markant op 21 en 22 juni op het Kinderparadefestijn en de Culturele pleinmarkt. En laten de orkesten van Markant op 24 juni van zich horen in de Hofstadkerk in Apeldoorn Zuid. Kijk voor meer informatie over de voorstellingen op www.markantapeldoorn.nl.

In juni is het ook mogelijk om proeflessen muziek te volgen bij Markant. Van 2 t/m 16 juni staat onze deur open voor iedereen die graag eens een instrument wil uitproberen. Kijk op www.markantapeldoorn.nl/proeflesweken-muziek voor het proeflesrooster.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?