Markant Zomerconcert

19 juni 2012, van 19:00 tot 21:00, Hofveld 52, Apeldoorn

Door Randy Gasper

Op 19 juni geven de orkesten van Markant een zomerconcert. Dit is een traditie waarmee de muzikanten het cursusjaar afsluiten. Het wordt een bijzondere muzikale voorstelling; zo’n 70 muzikanten tussen de 6 en 18 jaar treden op in 4 verschillende ensembles. Het concert duurt anderhalf uur en vindt plaats in de Hofstadkerk, Hofveld 52 in Apeldoorn.

Er zijn optredens van de Speelgroep o.l.v. Baukje van Schie, het Jeugd Symfonie Orkest, het Jeugd Strijkers Ensemble en het Groot Symfonie Orkest onder leiding van Peter Veenhuizen en van De Twinkels o.l.v. Marieke de Vos. De allerkleinsten, De Twinkels, spelen stukjes uit hun hoofd, het Groot Symphonie Orkest speelt een o.a. stuk van Puccini en daarnaast kunt u luisteren naar alles wat tussen deze twee uitersten in zit.

Jeugd en jongeren die niet bij Markant les hebben en die graag in een orkest willen spelen, kunnen tijdens het zomerconcert komen proeven: en wellicht met ingang van volgend seizoen mee komen spelen.

Kaarten zijn € 3,- per stuk (alle leeftijden) en te koop aan de balie van Markant.
Het concert begint om 19.00 uur.

Markant geeft kinderen, jongeren en volwassenen workshops, lessen en cursussen in dans, muziek, theater, beeldende kunst, digitale kunst, mode en schrijven en is daarmee hét ontmoetingspunt op het gebied van kunsteducatie in de stad Apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?