Markt van de Toekomst op Groot Schuylenburg

8 oktober 2016, van 10:00 tot 16:00, ’s Heeren Loo, locatie Groot Schuylenburg, Apeldoorn

Door Agenda

Op zaterdag 8 oktober organiseert ’s Heeren Loo, locatie Groot Schuylenburg in Apeldoorn de Markt van de Toekomst. Tijdens deze dag maakt u kennis met de nieuwste producten en hulpmiddelen in de gehandicaptenzorg. Van 10.00-16.00 staan de deuren van Het Vierhuis open voor alle mensen met een verstandelijke beperking, familie en zorgprofessionals uit de regio.

Ruiken, voelen, proeven
Hoe komt iemand meer in beweging op een dag? Hoe vergroten we de regie, zelfstandigheid en keuzemogelijkheden voor mensen met een verstandelijke beperking? Op deze markt kunt u de nieuwste zorginnovaties ruiken, voelen en proeven. Veel verschillende leveranciers laten u vol enthousiasme en vrijblijvend kennismaken met al deze zorginnovaties. Denk bijvoorbeeld aan zwemmen met dolfijnen via een virtuele bril, een fietslabyrint waarmee u in uw woonkamer door New York kunt fietsen, een app die mensen met een verstandelijke beperking helpt met reizen, een drinkbeker die meet of iemand voldoende drinkt op een dag en nog veel meer.

Meer weten?
U vindt het Vierhuis aan Laan van Groot Schuylenburg 91 op ’s Heeren Loo, locatie Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Zoek dan contact met Johan Elbers, via johan.elbers@sheerenloo.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?