marvel marathon: the avengers 3d & iron man 3 3d

23 april 2013 - 18 april 2013, om 21:15, JT Bioscopen Apeldoorn

Door Agenda

JT Bioscopen Apeldoorn

Maakt de man zijn harnas of maakt het harnas de man? Tijdens de reis van Stark in Iron Man 3 ontdekt hij het antwoord op deze vraag. Bekijk de Marvel Marathon op 23 april en kom het antwoord ook te weten. Geniet van de door de Marvel Studios geproduceerde films Iron Man 3 en The Avengers.

Iron Man 3 In Marvel’s Iron man 3 staat de briljante technicus Tony Stark/Iron man (gespeeld door Robert Downey Jr.) tegenover een vijand met grenzeloze macht. Wanneer Stark erachter komt dat zijn persoonlijke wereld is vernietigd, begint hij aan een heldhaftige reis op zoek naar degenen die er verantwoordelijk voor zijn.

The Avengers The Avengers zijn een buitengewoon team van superhelden. Wanneer een onverwachte vijand opduikt die een bedreiging vormt voor de wereldwijde veiligheid heeft Nick Fury

(Samuel L. Jackson), directeur van de internationale vredesmacht S.H.I.E.L.D., een team nodig om de wereld te redden van de ondergang. Dit team bestaat uit Iron Man (Robert Downey Jr.), Incredible Hulk (Mark Ruffalo), Black Widow (Scarlett Johansson), Thor (Chris Hemsworth), Hawkeye (Jeremy Renner) en Captain America (Chris Evans).

Wanneer 23 april vanaf 21.15 uur

– The Avengers start om 21.15 uur

– Iron Man 3 start om 00.01 uur (in de nacht van 23 op 24 april)

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?