Medy van der Laan, Gave Dingen Doen gaan aan de slag met vrijwilligers en bestuurders in Apeldoorn

3 februari 2014, van 19:30 tot 22:00, Apeldoorn, Eendrachtstraat 133

Door ApeldoornPaktaan

De Bestuurdersacademie verzorgt op maandagavond 3 februari 2014 een inspiratieavond voor verenigingsbesturen en vrijwilligers als opening voor het nieuwe cursusseizoen.

De organisatie is erg blij, dit jaar stelt Rabobank Apeldoorn haar accommodatie beschikbaar. Het thema is “Verbinden en Verbonden” en het programma voor ziet er als volgt uit:

Allereerst spreekt mevrouw Medy van der Laan, van 2003-2006 staatssecretaris Cultuur en Media. Momenteel bekleedt zij verschillende functies binnen besturen en is ze voorzitter van de AOC raad en member van “We Can Be Heroes”. Mevrouw van der Laan is een bestuurder in hart en nieren in de non-profit sector, in de politiek en ook regelmatig als vrijwilliger.

Vervolgens neemt Paul ten Donkelaar het stokje over. Paul ten Donkelaar (Com-firm) is projectmanager en communicatieadviseur en tevens oprichter/facilitator van Gave Dingen Doen in Apeldoorn (www.gavedingendoen.nl).
Hebt u als bestuurder vraagstukken waar u mee worstelt? Door een aantal co-creatie sessies zullen we antwoorden proberen te vinden op uw vraagstukken. Doel is om hier in een korte tijd en met veel energie mee aan de slag te gaan. Daarmee wordt inspiratie niet alleen aangemoedigd, maar ook meteen in praktijk gebracht. Voor velen zal “Gave Dingen Doen” een absolute eye-opener zijn.

Aan het eind van de avond wordt de gelegenheid geboden om onder het genot van een hapje en een drankje nog wat te netwerken en meer informatie in te winnen over de Bestuurdersacademie.

Pak uw kans, schrijf u (gratis) in en neem uw collega vrijwilligers/bestuurders mee! En heeft u een actueel vraagstuk waar u die avond mee aan de slag wil? Laat het ons weten!

Inspiratieavond Bestuurdersacademie “Verbinden en Verbonden”
Datum: maandag 3 februari 2014
Tijd: 19.30 uur – 22.00 uur (inloop 19.00 uur)
Locatie: Eendrachtstraat 133 te Apeldoorn (Hoofdkantoor Rabobank Apeldoorn)
Deelname: deelname is gratis, maar inschrijven verplicht!

Voor meer informatie en om u in t schrijven klik hier.

Mevrouw van der Laan, Gave Dingen Doen, Sportraad Apeldoorn, Rabobank en het Verenigingsburo  hopen u te mogen begroeten op maandagavond 3 februari 2014. Tot dan!

Inspiratiebijeenkomst Bestuurdersacademie 2013 Inspiratiebijeenkomst Bestuurdersacademie

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?