Mee op wintersafari – Veluwe

4 februari 2017, om 16:00, Parkeerplaats de Ramenberg, Groenendaalseweg Loenen, € 8,00

Door Agenda

Hoe komen dieren aan hun voedsel in de winter? Welke sporen laten ze na? De boswachter vertelt het je tijdens een stevige wandeling op 4 februari vanaf 16:00 over de Veluwe bij Loenen. Prachtige winterse wandeling door de natuurgebieden Reeënberg en Hoeve Delle.

Diersporen
Op zoek naar de grote zoogdieren op de Reeënberg en Hoeve Delle. Wie weet vang je een glimp op van een hert, een wild zwijn, een ree of misschien wel een vos. Of misschien hoor je wel het krassende geluid van overvliegende raven die op zoek zijn naar voedsel.

Heide en bos
Kom genieten van het gevarieerde winterlandschap op de Reeënberg en Hoeve Delle. Loop mee door de bossen met stevige klimmetjes op de Reeënberg en over het glooiende heidelandschap met jeneverbessen van Hoeve Delle.

Koop van tevoren een online kaartje via www.natuurmonumenten.nl. Voor maar 2,50 euro per maand bent u al lid van Natuurmonumenten. Voor leden en OERRR leden geldt een aanzienlijke korting. Lid € 5,00, niet lid € 8,00, Oerrr lid, € 4,00, kind niet lid € 7,00.

Praktische informatie

  • Vertrek vanaf de Parkeerplaats de Ramenberg van Natuurmonumenten aan de Groenendaalse weg ter hoogte kruising fietspad.
  • Doe stevige schoenen en warme kleding aan
  • Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
  • Honden mogen helaas niet mee
  • Vergeet je verrekijker niet

Meer winter activiteiten?
Kijk op www.natuurmonumenten.nl en volg ons op Twitter en Facebook:
@NM_Gelderland
Facebook.com/DeVeluwe

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?