Meer weten over de (on)mogelijkheden van Facebook of Twitter?

2 december 2015, van 10:00 tot 12:00, CODA Apeldoorn

Door Agenda

www.northkoreatech.org

Vrijwilligers van de Stichting Samenwerkende Bonden van Ouderen in Gelderland en Apeldoorn zijn woensdag 2 december in CODA Centrale Bibliotheek om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Iedereen die meer wil weten over de (on)mogelijkheden van Facebook of Twitter is die ochtend tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom in CODA Centrale Bibliotheek. De toegang is gratis.

Het Social Media Café is een samenwerking tussen CODA en de Stichting Samenwerkende Bonden van Ouderen in Gelderland en Apeldoorn. Aan de opkomst van de afgelopen bijeenkomsten te zien, is duidelijk dat er behoefte is aan dergelijke inloopochtenden waarin iedereen zijn of haar vragen met betrekking tot (het gebruik van) Facebook en Twitter kan stellen. Vrijwilligers van eerder genoemde stichting zijn tussen 10.00 en 12.00 uur aanwezig om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Ze geven tips, bespreken de meest voorkomende valkuilen en leren u hoe u uw account(s) zo goed mogelijk kunt beveiligen. Vergeet u niet uw eigen tablet, smartphone of laptop mee te nemen?

Het Social Media Café wordt van 10.00 tot 12.00 uur gehouden in de Einstein studieruimte in het souterrain van CODA Centrale Bibliotheek (Vosselmanstraat 299), de toegang is gratis. Volgend jaar staat het Social Media Café gepland op 6 januari, 3 februari, 2 maart, 6 april, 4 mei en 1 juni.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?