Mega Blubber Race tijdens Zomer op Zwitsal

2 juli 2016, van 11:00 tot 19:00

Door Redactie

Tijdens festival Zomer op Zwitsal in Apeldoorn is de Mega Blubber Power Race van RTL Telekids the place to be. Zaterdag 2 juli wordt het Zwitsal Park in Apeldoorn officieel geopend door Wethouder Detlev Cziesso. Het Zwitsal Park is deze dag hét evenemententerrein voor het gratis toegankelijke festival Zomer op Zwitsal.

“Zomer op Zwitsal” is het festival voor jong én oud. Van 11.00 tot 19.00 uur zijn er op het terrein verschillende attracties en activiteiten, foodtrucks met een overheerlijk aanbod, diverse loungebanken en muziek.

MEGA BLUBBER POWER RACE
Tijdens het festival Zomer op Zwitsal op zaterdag 2 juli is de Mega Blubber Power Race ook aanwezig! De Mega Blubber Power Race bestaat uit vele buitenattracties, zoals de Mega Stormbaan, Harry de Hengst, de Grot der 1000 Schatten, het Telekids springkussen, een extra lange buikglijbaan en bruisende schuimbaden. De drie zangeressen van de meidengroep Raak presenteren de Mega Blubber Power Race en treden ook op.

In de jaren ‘90 was de Mega Blubber Power Race onderdeel van het populaire programma ‘Telekids’, waarin twee klassen de strijd met elkaar aangingen. In 2015 heeft het kinderplatform Telekids de Mega Blubber Power Race’ met groot succes opnieuw geïntroduceerd.

Het festival Zomer op Zwitsal is voor jong en oud en gratis toegankelijk. Voor het onderdeel Mega Blubber Power Race is registratie via www.megablubberpowerrace.nl (vanaf 10 juni online) verplicht. Dit voorkomt lange wachtrijen omdat de bezoekers en hun kinderen over drie tijdrondes tussen 11.00 – 17.00 uur naar binnen kunnen. Tijdens deze tijdrondes kunnen de deelnemers van de Mega Blubber Power Race het parcours afleggen, ravotten en gebruik maken van alle andere activiteiten zoals de draaischijf ‘Last One Standing’.

Opening park
Zomer op Zwitsal is het eerste festival dat in het Zwitsal Park plaatsvindt en vormt daarmee het openingsevenement voor dit grote openbare stadspark. Om 11:00 uur zal wethouder Detlev Cziesso het park officieel openen.

Diverse andere activiteiten
Zomer op Zwitsal heeft naast de Mega Blubber Power de Telekids Discoshow, met DJ, diverse bekende optredens van o.a. de populaire meidengroep RAAK, Telekids-kinderhelden Jul & Julia en Fien & Teun, schminken, Meet & Greet photobooth, Kids foodtruckfestival met heerlijke lekkernijen en activiteiten, ingerichte ”ouderenhoek” voor de ouders met heerlijke loungebanken en relaxte loungy, jazzy, down-beat muziek. Uiteraard is er ook gedacht aan kids jonger dan vijf jaar.

Locatie Zomer op Zwitsal:
Vlijtseweg 130
7317 AK Apeldoorn

Zomer op Zwitsal

De Mega Blubber Power Race vindt plaats tijdens het festival Zomer op Zwitsal in Apeldoorn. De locatie is het Zwitsal Park op het voormalige terrein van de Zwitsal fabriek in Apeldoorn.

Registreren Mega Blubber Power Race:
Om lange wachtrijen en teleurstellingen op zaterdag 2 juli bij de Mega Blubber Power Race te voorkomen, vragen we je je aan te melden via de website www.megablubberpowerrace.nl. De website is vanaf vrijdag 10 juni online. Je kunt kijken in welke van de drie tijdrondes plaats is. Registreer je tijdig, want er zit een maximum aan het aantal bezoekers voor de Mega Blubber Power Race!

Let op: het e-ticket dat je na registratie ontvangt, moet je bij de entree van de Mega Blubber Power Race tonen. Zonder e-ticket kunnen we je géén toegang tot de Mega Blubber Power Race verlenen. Festival Zomer op Zwitsal is wel vrij toegankelijk voor iedereen.

Aanvangstijden:
Festival Zomer op Zwitsal is zaterdag 2 juli van 11.00 – 19.00 uur. De tijdrondes van de Mega Blubber Power Race zijn tussen 11.00 – 17.00 uur.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?