Meivakantie & Paleis Het Loo

10 mei 2015 - 29 april 2015

Door Redactie

Zaterdag 2 t/m zondag 10 mei

Een combinatie van ontdekken, zien en vooral doen! Dat kan in de meivakantie, van 2 tot en met 10 mei, op Paleis Het Loo. Kinderen tussen de 5 en 11 jaar krijgen de kans een speciale ‘Paleisreis’ te maken in de tuinen, onder begeleiding van een museumdocent. Daarnaast zijn er nog meer leuke kinderactiviteiten.

Tijdens de rondleiding ’Paleisreis’ gaan kinderen op ontdekking door de tuin, waarna zij hun eigen paleistuin knutselen in de educatieruimte. Deelname aan de ‘Paleisreis’ is gratis, kinderen hebben alleen een geldig entreebewijs nodig. Aanmelden kan via paleishetloo.nl/meivakantie. Op de dag zelf uitsluitend bij beschikbaarheid.

In de tentoonstelling ‘Sisi, sprookje & werkelijkheid’ is er voor kinderen een leuke speurtocht langs alle rare, maar ware feitjes over Sisi. Daarnaast kan er in het paleis een spannend avontuur worden beleefd met ‘Willem Nul’, het paleisspook van de kinderaudiotour. En zowel binnen als buiten kun je meespeuren met de koninklijke honden Hector, Cricket en Antoinette. Voor ieder kind is er in de meivakantie een mooie kleurplaat om mee naar huis te nemen. Het houten Speelpaleis op het Stallenplein is de plek om te klimmen, klauteren en glijden en in het naastgelegen gerestylede Grand Café kunnen kinderen zich vermaken met de inhoud van gereedschapskistjes aan de speel- en tekentafel.

Een bezoek aan het paleisdak is ook mogelijk in de meivakantie. Op de woensdag, zaterdag én zondag worden er rondleidingen naar het dak van het paleis georganiseerd.

Voor meer informatie: paleishetloo.nl/meivakantie

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Museum

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?